Φρίκη προκαλεί μια νέα καταγγελία κακοποίησης στη Λάρισα με θύμα μια 27χρονη γυναίκα από το Κονγκό που κατήγγειλε ότι βιάστηκε ομαδικά από τέσσερις άνδρες. Η γυναίκα, που βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κάτω από γέφυρα νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η γυναίκα που ζει στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο Λάρισας κατήγγειλε, πως τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους της επιτέθηκαν και τη βίασαν, αφήνοντάς τη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κάτω από γέφυρα, δίπλα στην Εθνική οδό. Εκεί τη βρήκε ώρες αργότερα ομοεθνής της που την έψαχνε, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Πήραν γενετικό υλικό από το σώμα και τα ρούχα της

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» αρχικά υπήρχε η αίσθηση ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Όταν όμως ανέκτησε τις δυνάμεις της κατήγγειλε τον βιασμό της στους γιατρούς.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, που έχει προχωρήσει στην συλλογή γενετικού υλικού από το σώμα και τα ρούχα της γυναίκας, ενώ αναζητά τους δράστες με βάση την περιγραφή της 27χρονης.